Priser inkl. moms
Varumärke

Internetbetalning hos Payson

 

Besök gärna även våra andra hemsidor:

Följ oss här:

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Integritetspolicy

dialog_details_blue

Vi tänker på din personliga integritet som är viktig för oss och Dialog Details (juridiskt namn Extended Enteprises Scandinavia AB) ansvarar för personlig information som du förser oss med. Här nedan kallas vi ”Dialog Details”.

Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker vår hemsida eller kontaktar oss per telefon, epost t.ex.

Sen för att du ska kunna beställa via vår hemsida eller göra en förfrågan som sen kanske blir en beställning då behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter.

Enligt nedan personuppgiftspolicy berättar vi hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

1. Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
Dialog Details är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida, via epost eller telefon och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Då vi är personuppgiftsansvarig så tar vi ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss i samband med ett köp, förfrågan som eventuellt kan bli ett framtida köp, när du prenumererar på nyhetsbrev, skapar ett konto på vår hemsida och övrig kontakt.

Våra uppgifter:
Organisationsnummer 556722-3606
Extended Enterprises Scandinavia AB / Dialog Deails
Box 52
471 21 Skärhamn
Telefon 031-7607006

2. Vad är det för uppgifter vi samlar in om dig?
De uppgifter vi samlar in kan vara t.ex. namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epostadress, betalningsinformation, orderkommentarer och personnummer.

Insamling av information kan vara genom vår hemsida eller vid kontakt med oss.

Vi kan även själva komma att samla in personuppgifter från externa partners som adressuppgifter från offentliga register, kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, bank eller kreditupplysningsföretag t.ex.

Sen om det är så att du är representant för ett företag som kontaktar oss eller som vi ser som intressant då kan vi även samla in uppgifter som namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epost, jobbtitel och bransch vilket då kopplas ihop med företaget.

3. För vad använder vi dina personuppgifter.

3.1 Behandling med stöd av ditt samtycke.
Genom att du lämnar dina personuppgifter för att erhålla information från oss, vid förfrågningar om produkt eller tjänst godkänner du och samtycker att Dialog Details behandlar dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

3.2 Behandling för att fullgöra våra åtaganden mot dig.
Dina personuppgifter används av Dialog Details för att vi ska klara av våra åtaganden mot dig men även för att vi ska hålla en hög servicegrad.

Det kan då vara att leverera produkter som du beställt, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

3.3 Behandling som är nödvändig för ändamål som rör våra berättigade intressen.
Dina uppgifter lagras och används även i information- och marknadsföringssyfte. Det betyder att vi med beaktning av våra kommersiella intressen kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via olika typer av informations- och marknadsföringskanaler.

Vi behandlar även dina personuppgifter som representant för ett företag som i sin tur blivande kund eller kund för att fullgöra våra åtaganden mot kunden och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan då vara att leverera produkter som beställts, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

4. Hur använder vi dina uppgifter?
För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas/lagras, användas och överföras till våra samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges här nedan.

Vi använder oss av cookies och andra verktyg för webbanalys som automatiskt samlar in information om dig när du besöker Dialog Details hemsida och leverera en bättre upplevelse. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar t.ex. inställningar och val du gör då du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige eller inom EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) och möjligaste mån i våra egna IT-system.

Sen kan även information lagras utanför EES (sk tredje land) som kan ske t.ex. via Google Analyctics då överförs uppgifter rörande ditt besök på vår hemsida även till Google i USA för att samla in webstatistik. Dina uppgifter lagras bara så länge som det krävs enligt gällande lagstiftning.

5. Vem överför vi dina uppgifter till?
Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till våra affärspartners som behandlar personuppgifter för Dialog Details räkning för de syften som beskrivs i den här personuppgiftspolicyn och som därigenom kan komma att ha tillfällig tillgång till dina personuppgifter.

Detta sker genom ett skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal och som då blir personuppgiftsbiträden för oss.

För att kunna upprätthålla en hög servicegrad kommer uppgifterna att vidarebefordras till underleverantörer som anlitas av oss och kan innebära t.ex.:

  • Att dina uppgifter lagras hos våra leverantörer av IT-tjänster som kan vara hemsida, affärssystem och betalsystem.
  • Att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leverans.
  • Att tryckerier kan få adressuppgifter vid printing av dina uppgifter.
  • Att vi kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysningsföretag för att tillämpa kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fodran.
  • Att uppgifter om ditt besök på vår webbsida överförs till Google i USA genom Google Analytics.
  • Att personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Dialog Details rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
  • Att vi kan komma att dela din information till en potentiell köpare eller säljare om vi säljer eller köper verksamhet eller tillgångar. Vid ett förvärv av Dialog Details eller dess tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras till tredje part.

Utöver ovan som anges så säljer, byter eller vidarebefordrar vi aldrig dina uppgifter till tredje part.


6. Rätten till dina personuppgifter.

6.1 Rättelse, tillägg eller radering.
Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rättar eller uppdaterar dina personuppgifter eller raderar vissa av dina personuppgifter.

Radering sker under förutsättning att det inte finns några ekonomiska eller juridiska förehavanden mellan dig som kund och Dialog Details (t.ex. obetalda fakturor), att det inte finns någon rättslig förpliktelse för Dialog Details att behandla uppgifterna (t.ex. bokföringslagen) eller någon annan laglig grund för behandling.

6.2 Begränsning av behandling och utdrag.
Du har rätt att vi begränsar användningen av dina personuppgifter vilket kan vara att vi tar bort viss information som vi har.

Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto.

Om du har frågor kring hur Dialog Details hanterar personuppgifter eller har någon fråga då är det bara att kontakta gdpr @ dialogdetails.se.

Senast ändrad 2018-05-19

Erbjudanden
Planksteksbräda av ek, 32x17 cm - 4 st/fp - nu fraktfritt

Tidlös planksteksbräda som är tillverkad av ek i storleken 32x17 cm och i paket 4 st/fp.

Det finns korkunderlägg och rostfritt underlägg som tillbehör som passar denna storlek.

Vi har även planksteksbräda i en större storlek och det finns även kompletta paket.

350,00 kr
Läs mer
Spring - ny serie från Bonna

Spring är en serie med en vacker dekor och lite lantlig känsla.

En serie som innehåller flera olika delar.

Fastfood korgar - flera olika färger finns

Fastfood korg med oval form som är stapelbar och prisvärd.

En korg som passar bra till servering av flera olika maträtter.

Grillspett i olika storlekar

Vi har grillspett i olika utförande och längder.

Med grillspetten kan man skapa olika grönsaksspett eller köttspett t.ex.

Wrappapper i olika storlekar och mönster

Vi har wrappapper med olika storlekar och mönster.

Sen finns de som är förformad som en korg och där det är pappersark.

Förkläden i olika utföranden och färger
81794_2LR_2229

Vi har olika förkläden som är långa, korta och i olika utföranden.

Extra populära är det korta Easy, Beer om man vill ha lite längre och James om det ska vara ännu längre.

Vill man ha mer täckande då finns även bröstlappsförkläde.

Sen kan man sortera på färg eller modell för att enkelt hitta det man vill ha.

Menybrädor med klämma
664162_OUC_2019_01_IMGP0436LR

Vi har flera olika menybrädor med klämma som har olika utseenden.

Det finns även tillbehör som menylåda som passar de flesta menybrädorna.

Upptäck alla våra pizzabrickor

Vi har pizzabrickor i flera olika utföranden, storlekar och som är tillverkade av olika material.

Se våra pizzabud väskor

Vi har pizzabud väskor som är isolerade i olika storlekar.

Retro med dekoren blå kant
Retro-mugs-bla-kant_1LR

Retro med dekoren blå kant är en serie som innehåller muggar i olika storlekar men även kaffeserie och espressoserie där koppar och fat finns.

En trevlig serie där muggar har utseende som emaljerade muggar men här av porslin.

Kylbrickor i olika utseenden och storlekar

Vi har flera olika kylbrickor i olika storlekar och utseenden från olika leverantörer.

Klicka här för att se alla kylbrickor.

Skaldjurfat med ställning

Vi har skaldjurfat i flera olika storlekar med tillhörande ställningar så man kan skapa sin skaldjursplatå.

Klicka här för att se alla alternativ.

Planksteksbrädor och planksteksunderlägg

Vi har planksteksbrädor av ek i två olika mått för tillagning i ugn.

Men även tillhörande planksteksunderlägg i rostfritt och till den mindre planksteksbrädan där finns även underlägg av kork.

Klicka här för att se hela utbudet.

Glashängare och glashållare

Vi har ett brett utbud av glashängare och glashållare i olika utförande med olika kapacitet.

Sen finns alternativ både för väggmontage och takmontage men även olika färger.

Senast inlagda produkter
65145LR
Durkslag, rostfritt, 28 diameter cm
252,00 kr
Rotfruktskalare, rostfritt
Rotfruktskalare, rostfritt
31,00 kr
Skalkniv, böjd modell, 6 cm, träskaft
Skalkniv, böjd modell, 6 cm, träskaft
44,00 kr
Tomatkniv, 11 cm
Tomatkniv, 11 cm
51,00 kr
841129LR
Skalkniv, böjd modell, 6 cm
34,00 kr

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara