Priser inkl. moms
Varumärke

Internetbetalning hos Payson

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Integritetspolicy

dialog_details_blue

Vi tänker på din personliga integritet som är viktig för oss och Dialog Details (juridiskt namn Extended Enteprises Scandinavia AB) ansvarar för personlig information som du förser oss med. Här nedan kallas vi ”Dialog Details”.

Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker vår hemsida eller kontaktar oss per telefon, epost t.ex.

Sen för att du ska kunna beställa via vår hemsida eller göra en förfrågan som sen kanske blir en beställning då behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter.

Enligt nedan personuppgiftspolicy berättar vi hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

1. Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
Dialog Details är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida, via epost eller telefon och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Då vi är personuppgiftsansvarig så tar vi ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss i samband med ett köp, förfrågan som eventuellt kan bli ett framtida köp, när du prenumererar på nyhetsbrev, skapar ett konto på vår hemsida och övrig kontakt.

Våra uppgifter:
Organisationsnummer 556722-3606
Extended Enterprises Scandinavia AB / Dialog Deails
Box 52
471 21 Skärhamn
Telefon 031-7607006

2. Vad är det för uppgifter vi samlar in om dig?
De uppgifter vi samlar in kan vara t.ex. namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epostadress, betalningsinformation, orderkommentarer och personnummer.

Insamling av information kan vara genom vår hemsida eller vid kontakt med oss.

Vi kan även själva komma att samla in personuppgifter från externa partners som adressuppgifter från offentliga register, kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, bank eller kreditupplysningsföretag t.ex.

Sen om det är så att du är representant för ett företag som kontaktar oss eller som vi ser som intressant då kan vi även samla in uppgifter som namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epost, jobbtitel och bransch vilket då kopplas ihop med företaget.

3. För vad använder vi dina personuppgifter.

3.1 Behandling med stöd av ditt samtycke.
Genom att du lämnar dina personuppgifter för att erhålla information från oss, vid förfrågningar om produkt eller tjänst godkänner du och samtycker att Dialog Details behandlar dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

3.2 Behandling för att fullgöra våra åtaganden mot dig.
Dina personuppgifter används av Dialog Details för att vi ska klara av våra åtaganden mot dig men även för att vi ska hålla en hög servicegrad.

Det kan då vara att leverera produkter som du beställt, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

3.3 Behandling som är nödvändig för ändamål som rör våra berättigade intressen.
Dina uppgifter lagras och används även i information- och marknadsföringssyfte. Det betyder att vi med beaktning av våra kommersiella intressen kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via olika typer av informations- och marknadsföringskanaler.

Vi behandlar även dina personuppgifter som representant för ett företag som i sin tur blivande kund eller kund för att fullgöra våra åtaganden mot kunden och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan då vara att leverera produkter som beställts, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

4. Hur använder vi dina uppgifter?
För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas/lagras, användas och överföras till våra samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges här nedan.

Vi använder oss av cookies och andra verktyg för webbanalys som automatiskt samlar in information om dig när du besöker Dialog Details hemsida och leverera en bättre upplevelse. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar t.ex. inställningar och val du gör då du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige eller inom EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) och möjligaste mån i våra egna IT-system.

Sen kan även information lagras utanför EES (sk tredje land) som kan ske t.ex. via Google Analyctics då överförs uppgifter rörande ditt besök på vår hemsida även till Google i USA för att samla in webstatistik. Dina uppgifter lagras bara så länge som det krävs enligt gällande lagstiftning.

5. Vem överför vi dina uppgifter till?
Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till våra affärspartners som behandlar personuppgifter för Dialog Details räkning för de syften som beskrivs i den här personuppgiftspolicyn och som därigenom kan komma att ha tillfällig tillgång till dina personuppgifter.

Detta sker genom ett skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal och som då blir personuppgiftsbiträden för oss.

För att kunna upprätthålla en hög servicegrad kommer uppgifterna att vidarebefordras till underleverantörer som anlitas av oss och kan innebära t.ex.:

  • Att dina uppgifter lagras hos våra leverantörer av IT-tjänster som kan vara hemsida, affärssystem och betalsystem.
  • Att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leverans.
  • Att tryckerier kan få adressuppgifter vid printing av dina uppgifter.
  • Att vi kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysningsföretag för att tillämpa kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fodran.
  • Att uppgifter om ditt besök på vår webbsida överförs till Google i USA genom Google Analytics.
  • Att personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Dialog Details rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
  • Att vi kan komma att dela din information till en potentiell köpare eller säljare om vi säljer eller köper verksamhet eller tillgångar. Vid ett förvärv av Dialog Details eller dess tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras till tredje part.

Utöver ovan som anges så säljer, byter eller vidarebefordrar vi aldrig dina uppgifter till tredje part.


6. Rätten till dina personuppgifter.

6.1 Rättelse, tillägg eller radering.
Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rättar eller uppdaterar dina personuppgifter eller raderar vissa av dina personuppgifter.

Radering sker under förutsättning att det inte finns några ekonomiska eller juridiska förehavanden mellan dig som kund och Dialog Details (t.ex. obetalda fakturor), att det inte finns någon rättslig förpliktelse för Dialog Details att behandla uppgifterna (t.ex. bokföringslagen) eller någon annan laglig grund för behandling.

6.2 Begränsning av behandling och utdrag.
Du har rätt att vi begränsar användningen av dina personuppgifter vilket kan vara att vi tar bort viss information som vi har.

Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto.

Om du har frågor kring hur Dialog Details hanterar personuppgifter eller har någon fråga då är det bara att kontakta gdpr @ dialogdetails.se.

Senast ändrad 2018-05-19

Erbjudanden
Förvaringshyllor i flera olika utföranden

Vi har förvaringshyllor i flera olika utföranden.

Vissa ingår även i en serie där olika storlekar finns.

Klicka här för att se alla förvaringshyllor.

Lifestyle - rustik serie

Lifestyle är en populär porslinsserie med rustikt utseende som innerhåller flera olika delar.

En serie där flera olika färger även finns.

Klicka här för att se serien.

Kylplattor i olika färger, storlekar och nytt utseende

Kylplattor från Exxent finns i tre olika färger och i flera storlekar.

Dessa kylplattor är tunnare än många andra på marknaden.

Klicka här för att se dessa men även alternativ.

Skaldjurfat med ställning

Vi har skaldjurfat i flera olika storlekar med tillhörande ställningar så man kan skapa sin skaldjursplatå.

Klicka här för att se alla alternativ.

Prisvärd soppkittel
ST-100INOXLR_1822

Vi har flera prisvärda soppkittlar och soppvärmare i olika utseendet och som rymmer olika.

Klicka här för att se soppkittlar.

Planksteksbrädor och planksteksunderlägg

Vi har planksteksbrädor av ek i två olika mått för tillagning i ugn.

Men även tillhörande planksteksunderlägg i rostfritt och till den mindre planksteksbrädan där finns även underlägg av kork.

Klicka här för att se hela utbudet.

Minikorgar i rostfritt
54212LR_2193

Vi har flera minikorgar i rostfritt där olika former finns.

Korgar som t.ex. passar utmärkt som enportions korg för pommes frites.

Klicka här för att se alla korgar.

Serveringsbrickor och lunchbrickor
brickaLR

Vi har en stor bredd av serveringsbrickor av plast i flera olika färger och mått.

Klicka här för att se alla färger och mått.

Glashängare och glashållare
Lido-glass-rack-tak-guldLR_2102

Vi har ett brett utbud av glashängare och glashållare i olika utförande med olika kapacitet.

Sen finns alternativ både för väggmontage och takmontage men även olika färger.

Klicka här för väggmontage och här för takmontage.

Senast inlagda produkter
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, linoljad
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, linoljad
184,00 kr
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, Havana svart
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, Havana svart
184,00 kr
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, brun
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, brun
184,00 kr
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, driftwood
Besticklåda, ek, 26x15x10 cm, driftwood
197,00 kr
Besticklåda, ek, liten, 10x10x13 cm, driftwood
Besticklåda, ek, liten, 10x10x13 cm, driftwood
203,00 kr
Trälåda, ek, liten, driftwood
Trälåda, ek, liten, driftwood
152,00 kr
Trälåda, ek, liten, Havana svart
Trälåda, ek, liten, Havana svart
142,00 kr
Trälåda, ek, mellan, Havana svart
Trälåda, ek, mellan, Havana svart
158,00 kr
Trälåda, ek, mellan, driftwood
Trälåda, ek, mellan, driftwood
169,00 kr
Trälåda, liten, 15x15x15 cm, driftwood
Trälåda, liten, 15x15x15 cm, driftwood
295,00 kr

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara