Priser inkl. moms
Varumärke

Internetbetalning hos Payson

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Integritetspolicy

dialog_details_blue

Vi tänker på din personliga integritet som är viktig för oss och Dialog Details (juridiskt namn Extended Enteprises Scandinavia AB) ansvarar för personlig information som du förser oss med. Här nedan kallas vi ”Dialog Details”.

Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker vår hemsida eller kontaktar oss per telefon, epost t.ex.

Sen för att du ska kunna beställa via vår hemsida eller göra en förfrågan som sen kanske blir en beställning då behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter.

Enligt nedan personuppgiftspolicy berättar vi hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

1. Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
Dialog Details är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida, via epost eller telefon och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Då vi är personuppgiftsansvarig så tar vi ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss i samband med ett köp, förfrågan som eventuellt kan bli ett framtida köp, när du prenumererar på nyhetsbrev, skapar ett konto på vår hemsida och övrig kontakt.

Våra uppgifter:
Organisationsnummer 556722-3606
Extended Enterprises Scandinavia AB / Dialog Deails
Box 52
471 21 Skärhamn
Telefon 031-7607006

2. Vad är det för uppgifter vi samlar in om dig?
De uppgifter vi samlar in kan vara t.ex. namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epostadress, betalningsinformation, orderkommentarer och personnummer.

Insamling av information kan vara genom vår hemsida eller vid kontakt med oss.

Vi kan även själva komma att samla in personuppgifter från externa partners som adressuppgifter från offentliga register, kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, bank eller kreditupplysningsföretag t.ex.

Sen om det är så att du är representant för ett företag som kontaktar oss eller som vi ser som intressant då kan vi även samla in uppgifter som namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epost, jobbtitel och bransch vilket då kopplas ihop med företaget.

3. För vad använder vi dina personuppgifter.

3.1 Behandling med stöd av ditt samtycke.
Genom att du lämnar dina personuppgifter för att erhålla information från oss, vid förfrågningar om produkt eller tjänst godkänner du och samtycker att Dialog Details behandlar dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

3.2 Behandling för att fullgöra våra åtaganden mot dig.
Dina personuppgifter används av Dialog Details för att vi ska klara av våra åtaganden mot dig men även för att vi ska hålla en hög servicegrad.

Det kan då vara att leverera produkter som du beställt, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

3.3 Behandling som är nödvändig för ändamål som rör våra berättigade intressen.
Dina uppgifter lagras och används även i information- och marknadsföringssyfte. Det betyder att vi med beaktning av våra kommersiella intressen kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via olika typer av informations- och marknadsföringskanaler.

Vi behandlar även dina personuppgifter som representant för ett företag som i sin tur blivande kund eller kund för att fullgöra våra åtaganden mot kunden och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan då vara att leverera produkter som beställts, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

4. Hur använder vi dina uppgifter?
För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas/lagras, användas och överföras till våra samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges här nedan.

Vi använder oss av cookies och andra verktyg för webbanalys som automatiskt samlar in information om dig när du besöker Dialog Details hemsida och leverera en bättre upplevelse. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar t.ex. inställningar och val du gör då du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige eller inom EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) och möjligaste mån i våra egna IT-system.

Sen kan även information lagras utanför EES (sk tredje land) som kan ske t.ex. via Google Analyctics då överförs uppgifter rörande ditt besök på vår hemsida även till Google i USA för att samla in webstatistik. Dina uppgifter lagras bara så länge som det krävs enligt gällande lagstiftning.

5. Vem överför vi dina uppgifter till?
Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till våra affärspartners som behandlar personuppgifter för Dialog Details räkning för de syften som beskrivs i den här personuppgiftspolicyn och som därigenom kan komma att ha tillfällig tillgång till dina personuppgifter.

Detta sker genom ett skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal och som då blir personuppgiftsbiträden för oss.

För att kunna upprätthålla en hög servicegrad kommer uppgifterna att vidarebefordras till underleverantörer som anlitas av oss och kan innebära t.ex.:

  • Att dina uppgifter lagras hos våra leverantörer av IT-tjänster som kan vara hemsida, affärssystem och betalsystem.
  • Att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leverans.
  • Att tryckerier kan få adressuppgifter vid printing av dina uppgifter.
  • Att vi kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysningsföretag för att tillämpa kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fodran.
  • Att uppgifter om ditt besök på vår webbsida överförs till Google i USA genom Google Analytics.
  • Att personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Dialog Details rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
  • Att vi kan komma att dela din information till en potentiell köpare eller säljare om vi säljer eller köper verksamhet eller tillgångar. Vid ett förvärv av Dialog Details eller dess tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras till tredje part.

Utöver ovan som anges så säljer, byter eller vidarebefordrar vi aldrig dina uppgifter till tredje part.


6. Rätten till dina personuppgifter.

6.1 Rättelse, tillägg eller radering.
Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rättar eller uppdaterar dina personuppgifter eller raderar vissa av dina personuppgifter.

Radering sker under förutsättning att det inte finns några ekonomiska eller juridiska förehavanden mellan dig som kund och Dialog Details (t.ex. obetalda fakturor), att det inte finns någon rättslig förpliktelse för Dialog Details att behandla uppgifterna (t.ex. bokföringslagen) eller någon annan laglig grund för behandling.

6.2 Begränsning av behandling och utdrag.
Du har rätt att vi begränsar användningen av dina personuppgifter vilket kan vara att vi tar bort viss information som vi har.

Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto.

Om du har frågor kring hur Dialog Details hanterar personuppgifter eller har någon fråga då är det bara att kontakta gdpr @ dialogdetails.se.

Senast ändrad 2018-05-19

Erbjudanden
Soppskålar i olika utföranden

Vi har soppskålar i flera olika utföranden.

Sen har vissa skålar tillhörande fat och lock.

De flesta ingår även i en serie där ytterligare delar finns.

Serveringsflaskor i olika utföranden

Vi har serveringsflaskor i flera olika utföranden.

Sen kan de användas till servering och flera passar även utmärkt till förvaring av olika typer av godsaker.

Titan - fast food tema
K20211-Titan-Diner-Tray-LR

Titan är en porslinsserie som innehåller flera olika delar.

I serien finns en skål i form av en korvbricka, pommes kartong och tallrikar i form av fast food låda.

Rostfria hyllplan i olika storlekar
WB053LR_752

Vi har hyllplan som är rostfria i flera olika storlekar.

Sen finns hyllplan helt i rostfritt med uppvik men även de med träkärna och då med eller utan uppvik.

Hyllplanen kan kompletteras med väggkonsoler där olika modeller finns.

Klicka här för att se alla hyllplan.

Victoria - dekorativ porslinsserie

Victoria är en porslinsserie som innehåller flera olika delar.

En serie som är vackert dekorativ och är tillverkad av benporslin med extra hög tålighet.

Klicka här för att se serien.

Tygpåsar i olika utföranden
85320LR

Vi har tygpåsar som kan väljas i olika färger och material.

Sen finns även de som har korta eller långa handtag.

Klicka här för att se alla tygpåsar.

Serveringsburkar i olika storlekar

Serveringsburkar har blivit mer och mer populärt till olika ändamål.

Flera kan användas till preppning och reducera matsvinn vid hotellfrukostar t.ex.

Med burkarna kan man välja bort skålar med fil t.ex. och istället preppa burkar efter antalet gäster.

Kylbrickor i olika utseenden och storlekar

Vi har flera olika kylbrickor i olika storlekar och utseenden från olika leverantörer.

Klicka här för att se alla kylbrickor.

Skaldjurfat med ställning

Vi har skaldjurfat i flera olika storlekar med tillhörande ställningar så man kan skapa sin skaldjursplatå.

Klicka här för att se alla alternativ.

Lifestyle - rustik serie

Lifestyle är en populär porslinsserie med rustikt utseende som innerhåller flera olika delar.

En serie där flera olika färger även finns.

Klicka här för att se serien.

Planksteksbrädor och planksteksunderlägg

Vi har planksteksbrädor av ek i två olika mått för tillagning i ugn.

Men även tillhörande planksteksunderlägg i rostfritt och till den mindre planksteksbrädan där finns även underlägg av kork.

Klicka här för att se hela utbudet.

Glashängare och glashållare

Vi har ett brett utbud av glashängare och glashållare i olika utförande med olika kapacitet.

Sen finns alternativ både för väggmontage och takmontage men även olika färger.

Senast inlagda produkter
ASC-RIT02KTLR
Aura Space, espressofat, 12 diameter cm
27,00 kr
ASC-RIT02KFLR
Aura Space, espressokopp, 7 cl
27,00 kr
ASCGRM01CTLR
Aura Space, kaffefat, 16 diameter cm
35,00 kr
ASCBNC01CFLR
Aura Space, kaffekopp, 21 cl
50,00 kr
ASC-GRM12DKYLR
Aura Space, rektangulär skål, 12x8,5 cm
73,00 kr
ASC-GRM14DKYLR
Aura Space, rektangulär skål, 19x14 cm
85,00 kr
ASC-GRM17DKYLR
Aura Space, rektangulär skål, 17x11,5 cm
105,00 kr
ASC-VNT8KSLR
Aura Space, skål, 8 diameter cm, 5 cl
41,00 kr
ASCVNT16KSLR
Aura Space, skål, 16 diameter cm, 30 cl
78,00 kr
ASC-VNT18KSLR
Aura Space, skål, 18 diameter cm, 40 cl
114,00 kr

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara