Priser inkl. moms
Varumärke

Internetbetalning hos Payson

 

Besök gärna även våra andra hemsidor:

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Integritetspolicy

dialog_details_blue

Vi tänker på din personliga integritet som är viktig för oss och Dialog Details (juridiskt namn Extended Enteprises Scandinavia AB) ansvarar för personlig information som du förser oss med. Här nedan kallas vi ”Dialog Details”.

Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker vår hemsida eller kontaktar oss per telefon, epost t.ex.

Sen för att du ska kunna beställa via vår hemsida eller göra en förfrågan som sen kanske blir en beställning då behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter.

Enligt nedan personuppgiftspolicy berättar vi hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

1. Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
Dialog Details är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida, via epost eller telefon och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Då vi är personuppgiftsansvarig så tar vi ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss i samband med ett köp, förfrågan som eventuellt kan bli ett framtida köp, när du prenumererar på nyhetsbrev, skapar ett konto på vår hemsida och övrig kontakt.

Våra uppgifter:
Organisationsnummer 556722-3606
Extended Enterprises Scandinavia AB / Dialog Deails
Box 52
471 21 Skärhamn
Telefon 031-7607006

2. Vad är det för uppgifter vi samlar in om dig?
De uppgifter vi samlar in kan vara t.ex. namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epostadress, betalningsinformation, orderkommentarer och personnummer.

Insamling av information kan vara genom vår hemsida eller vid kontakt med oss.

Vi kan även själva komma att samla in personuppgifter från externa partners som adressuppgifter från offentliga register, kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, bank eller kreditupplysningsföretag t.ex.

Sen om det är så att du är representant för ett företag som kontaktar oss eller som vi ser som intressant då kan vi även samla in uppgifter som namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epost, jobbtitel och bransch vilket då kopplas ihop med företaget.

3. För vad använder vi dina personuppgifter.

3.1 Behandling med stöd av ditt samtycke.
Genom att du lämnar dina personuppgifter för att erhålla information från oss, vid förfrågningar om produkt eller tjänst godkänner du och samtycker att Dialog Details behandlar dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

3.2 Behandling för att fullgöra våra åtaganden mot dig.
Dina personuppgifter används av Dialog Details för att vi ska klara av våra åtaganden mot dig men även för att vi ska hålla en hög servicegrad.

Det kan då vara att leverera produkter som du beställt, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

3.3 Behandling som är nödvändig för ändamål som rör våra berättigade intressen.
Dina uppgifter lagras och används även i information- och marknadsföringssyfte. Det betyder att vi med beaktning av våra kommersiella intressen kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via olika typer av informations- och marknadsföringskanaler.

Vi behandlar även dina personuppgifter som representant för ett företag som i sin tur blivande kund eller kund för att fullgöra våra åtaganden mot kunden och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan då vara att leverera produkter som beställts, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

4. Hur använder vi dina uppgifter?
För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas/lagras, användas och överföras till våra samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges här nedan.

Vi använder oss av cookies och andra verktyg för webbanalys som automatiskt samlar in information om dig när du besöker Dialog Details hemsida och leverera en bättre upplevelse. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar t.ex. inställningar och val du gör då du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige eller inom EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) och möjligaste mån i våra egna IT-system.

Sen kan även information lagras utanför EES (sk tredje land) som kan ske t.ex. via Google Analyctics då överförs uppgifter rörande ditt besök på vår hemsida även till Google i USA för att samla in webstatistik. Dina uppgifter lagras bara så länge som det krävs enligt gällande lagstiftning.

5. Vem överför vi dina uppgifter till?
Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till våra affärspartners som behandlar personuppgifter för Dialog Details räkning för de syften som beskrivs i den här personuppgiftspolicyn och som därigenom kan komma att ha tillfällig tillgång till dina personuppgifter.

Detta sker genom ett skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal och som då blir personuppgiftsbiträden för oss.

För att kunna upprätthålla en hög servicegrad kommer uppgifterna att vidarebefordras till underleverantörer som anlitas av oss och kan innebära t.ex.:

  • Att dina uppgifter lagras hos våra leverantörer av IT-tjänster som kan vara hemsida, affärssystem och betalsystem.
  • Att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leverans.
  • Att tryckerier kan få adressuppgifter vid printing av dina uppgifter.
  • Att vi kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysningsföretag för att tillämpa kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fodran.
  • Att uppgifter om ditt besök på vår webbsida överförs till Google i USA genom Google Analytics.
  • Att personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Dialog Details rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
  • Att vi kan komma att dela din information till en potentiell köpare eller säljare om vi säljer eller köper verksamhet eller tillgångar. Vid ett förvärv av Dialog Details eller dess tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras till tredje part.

Utöver ovan som anges så säljer, byter eller vidarebefordrar vi aldrig dina uppgifter till tredje part.


6. Rätten till dina personuppgifter.

6.1 Rättelse, tillägg eller radering.
Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rättar eller uppdaterar dina personuppgifter eller raderar vissa av dina personuppgifter.

Radering sker under förutsättning att det inte finns några ekonomiska eller juridiska förehavanden mellan dig som kund och Dialog Details (t.ex. obetalda fakturor), att det inte finns någon rättslig förpliktelse för Dialog Details att behandla uppgifterna (t.ex. bokföringslagen) eller någon annan laglig grund för behandling.

6.2 Begränsning av behandling och utdrag.
Du har rätt att vi begränsar användningen av dina personuppgifter vilket kan vara att vi tar bort viss information som vi har.

Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto.

Om du har frågor kring hur Dialog Details hanterar personuppgifter eller har någon fråga då är det bara att kontakta gdpr @ dialogdetails.se.

Senast ändrad 2018-05-19

Erbjudanden
Upptäck nya Gloire East serien

Gloire East är en serie som innehåller flera olika delar som har formen av blommor.

En serie med inspiration för fjärran östern och passar bra i en asiatisk dukning t.ex.

Calle kantinramar - olika storlekar finns

Calle kantinram finns i olika storlekar och är för GN 1/1 kantiner där olika höjder finns.

Med denna kantinram kan man göra sin lunchbuffé snyggare och gör att man kan använda sina kantiner även vid presentation/servering där den då döljs av ramen.

Brickhållare och tidningsställ
Brickhallare-lidoLR

Lido brickhållaren finns i olika storlekar och former.

En brickhållare för brickor men som även kan användas till förvaring av skärbrädor eller som tidningsställ t.ex.

Lido glashängare nu i fler färger

Lido är en populär serie glashängare som nu har fått fler färger.

I serien finns alternativ för takmontering som väggmontering i olika storlekar.

De för takmontering kan även monteras under ett köksskåp eller hyllplan t.ex.

Glashängare som passar lika bra hemma i köket som bakom bardisken.

Kylbrickor i olika utseenden och storlekar

Vi har flera olika kylbrickor i olika storlekar och utseenden från olika leverantörer.

Klicka här för att se alla kylbrickor.

Skaldjurfat med ställning

Vi har skaldjurfat i flera olika storlekar med tillhörande ställningar så man kan skapa sin skaldjursplatå.

Klicka här för att se alla alternativ.

Perfekta glaset till läskande burköl
R90097_f50002LR

Can är ett glas som har formen av en bruk.

Ett glas som passar utmärkt till en burk öl eller annan läskande dryck.

Klicka här för att se glaset.

Planksteksbrädor och planksteksunderlägg

Vi har planksteksbrädor av ek i två olika mått för tillagning i ugn.

Men även tillhörande planksteksunderlägg i rostfritt och till den mindre planksteksbrädan där finns även underlägg av kork.

Klicka här för att se hela utbudet.

Glashängare och glashållare

Vi har ett brett utbud av glashängare och glashållare i olika utförande med olika kapacitet.

Sen finns alternativ både för väggmontage och takmontage men även olika färger.

Senast inlagda produkter
bq240b_dup02bot1_grandeLR
Menybräda med klämma A4, 33,8x22,3 cm, ek, svart
142,00 kr
bq006b_dupa5i191_grandeLR
Träram till kylplatta, GN 1/2, svart
241,00 kr
bq005b_dup60rb21_grandeLR
Träram till kylplatta, GN 1/1, svart
372,00 kr
Toolbox, 3 fack, XL, 21,8x14,5 cm, rusty
Toolbox, 3 fack, XL, 21,8x14,5 cm, rusty
471,00 kr
sel201black_grandeLR
Toolbox, 3 fack, XL, 21,8x14,5 cm, svart
457,00 kr
bq072b_grandeLR
Table caddie, svart
267,00 kr
bq713l_grandeLR
Träbricka med handtag, large, 40,5x14,7x1,8 cm, ek, linoil
329,00 kr
bq902b_duppd2ag1_grandeLR
Trälåda, ek, mellan, svart
178,00 kr
bq127b_grandeLR
Besticklåda, ek, 26x15x10cm, svart
207,00 kr
bq100b_grandeLR
Besticklåda, handtag, 3 fack, svart
569,00 kr

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara