Om oss

Vi har sedan 2007 levererat möbler och inredning till företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer men även till privatpersoner.

Från början via hemsidan Dialog Interior där det huvudsakligen var möbler och inredning.

 

Sedan 2012 visade vi lite tydligare att vi även har restaurangprodukter och köksprodukter genom en separat hemsida Dialog Details. 


Nu har vi valt att slå ihop Dialog Interior med Dialog Details så allt eller nästan allt finns på en hemsida.

Ända sedan starten har vi arbetat med en stor bredd av leverantörer vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter som passar bra i flera olika offentliga miljöer men även i privata hem. 


Vad vi gör

I vårt utbud finns ett standard sortiment främst inom restaurangprodukter, köksprodukter, möbler och inredning.

Vi kan även inom främst möbler och inredning erbjuda skräddarsydda möbler men även inredningar som är kundanpassade. 

När det gäller möbler och inredning så går det oftast att välja att få en möbel i flera olika färger och klädselval om det är en klädd möbler. I många fall så kan vi även ordna kundanpassningar som för en restaurangsoffa där kan vi ordna specialmått så soffan passar extra bra i just din omgivning.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt möbel eller produkt och då hjälper vi gärna till med möbelförslag eller går igenom vad det finns för alternativ. 

Vi har en stor bredd av leverantörer vilket gör att vi är helt säkra på att ni kan hitta det "lilla extra" hos oss. I vissa fall kan det vara så att det ni är ute efter inte finns på vår hemsida och det beror oftast på att vi inte har hela vårt utbud och sortiment på vår hemsida.


Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och vi lämnar gärna förslag på allt från möbler till porslin. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.